Програмом помоћи и подршке намењеним сениорима у циљу унапређења квалитета свакодневног живота представљен је рад Волонтерског сервиса Звездаре и Градске општине Звзедара на 4. Сајму за треће доба 55+ у Хали 3 на Београдском сајму. Посетиоце Сајма је интересовало како се постаје волонтер Сервиса, како се користи волонтерска помоћ или учествује у програмима радионица који су на Звездари доступни и за житеље других београдских општина током целе године.

Волонтерке Јасмина, Наташа, Гордана, Антонина и и Љиљана, које су дежурале на звездарском штанду забележиле су много комплимената и похвала суграђана за досадашње активности у промовисању волонтирања и солидарности не само на Звездари, као и контакте оних који су се пријавили за волонтирање на Звездари.

Овогодишње представљање је треће учешће Волонтерског сервиса на Сајму за треће доба а на другом Сајму Сервис је за укупан рад као и сајамски наступ добитиник признања Градског завода за јавно здравље „Пријатељ здравља старијих“.

Сајам је трајао два дана 24. и 25.маја, намењен је сениорима, породицама и будућим пензионерима, пружаоцима услуга намењених старијим суграђанима и компанијама које се баве негом старијих особа. Организатор манифестације је установа социјалне заштите „Дневни центри и клубови“ Геронтолошког центра Београд а Сајам су подржали Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Скупштина града Београда,ПИО Фонд, Градски завод за јавно здравље и удружења пензионера.