Градска општина Звездаре је, са штандом Волонтерског сервиса Звездаре, и ове године била присутна на дводневном 20. Јесењем фестивалу здравља у Дому војске Србије, који је одржан 30. и 31. октобра под слоганом „Златни јубилеј здравља“. Волонтирање, учење и даривање биле су основне поруке на звездарском штанду  за посетиоце Фестивала.

Волонтерски сервис се, уз помоћ својих волонтера, представио посетиоцима Фестивала изложeним радовима који су поклањани посетиоцима а који су настали на креативним радионицама. Посебно интересовање су традиционално изазвали бесплатни програми који се реализују у просторијама Волонтерског сервиса током целе године. Највише интересовања код посетилаца изазвали су програми „Школа сликања за сениоре“, „Школа енглеског за сениоре“,„Креативне радионице“ и радионица „Књига како лек“. За два фестивалска дана  на штанду Сервиса подељено је преко 40 бесплатних ваучера за ове радионице а за оне „прекобројне биће организовани  ванредни термини.

Београђани су се и на овом Фестивалу интересовали и како се постајезвездарски волонтер и шта подразумева волонтирање на Звездари о чему су добили информације „из прве руке“- од волонтера који су оба дана дежурали на штанду.

Оба сајамска дана Фестивала обележила је добра посета. Организатор је за посетиоце обезбедио бесплатне здравствене прегледе, промо материјале о постојећим здравственим и програмима подршке и активације а одржане су и трибине и предавања са актуелним темама из области медицине, здравих животних навика и превенције.

Покровитељи Фестивала су Министарство здравља, Секретаријат за здравство, Агенција за лекове и медицинска средства Србије, Лекарска комора Србија, Дом здравља „Стари град“ и многе друге институције и медији.