„Шта смо радили, какви су нам резултати, како да поправимо и унапредимо рад, а како да исправимо ако смо нешто пропустили; похвале и конструктивне критике, информација и утисци о посети Дому за старије на Вождовцу награде….и на крају план за наредни период, припрема за „Дане сениора на Звездари 2016“ – то је укратко резиме редовне месечне супервизије волонтирања Волонтерског сервиса Звездаре, која је одржана у петак, 29. јула у просторијама ВСЗ.

Састанак са вредним звездарским волонтеркама и волонтерима водила је Радмила Урошевић, координаторка ВСЗ, а срећан и успешан рад пожелео им је Мирослав Мариновић, члан Већа ГО Звездара, задужен за социјална питања.

У раду састанка учествовали су и чланови Тима за волонтерску подршку Славица Брђовић и Милош Петровић.

Као и на сваком редовном месечном састанку, волонтерке и волонтери укратко су изложили извештај о свом раду на терену у кућним условима, а посебно радује и присуство младих волонтерки које су потписале уговор и очекују да добију кориснике, које ће обилазити и помагати им у свакодневном животу.

Петнаестогодишњи Стефан, син једне од волонтерки укључио се у рад састанка помажући у фотографисању, као и распремању после састанка.

Права волонтерска топла атмосфера пријатељства и дружења настављена је уз кафу и сокове, смех и шалу, а после кратке паузе рад је настављен у радионичарским активностима.