У оквиру обележавања Дана општине Звездара (16. октобар) у Спортском центру „Олимп-Звездара”, у суботу и недељу, 19. и 20. октобра одржан је турнир у малом фудбалу на коме је најбоља била екипа Групе грађана „Миријево”, која је у финалу, након велике борбе и тек након извођења пенала, савладала екипу Српске напредне странке. Треће место на турниру освојила је екипа Републичког завода за статистику.

Три првопласиране екипе су награђене пехарима, као и најбољи играч турнира-Петар Радошевић (ГГ „Миријево”), најбољи стрелац турнира-Немања Јефтић (ГГ „Миријево”) и најбољи голман турнира-Младен Бабић (Српска напредна странка). Пехаре су најбољим екипама и појединцима уручили председник Скупштине ГО Звездара Александар Ерор и члан општинског Већа Владан Јеремић.

На турниру је учествовало 13 екипа које су се такмичиле по куп систему: екипе јавних предузећа и установа са којима сарађује ГО Звездара-Републичког завода за статистику, ЈП „Србија шуме”, Предшколске установе „Звездара”, Дома здравља „Звездара”, ЈКП „Градска чистоћа”, Полицијске станице Звездара, екипе одборничких група у Скупштини ГО Звездара- Групе грађана „Миријево”, Српске напредне странке, Социјалистичке партије Србије, Српске радикалне странке , као и екипе Руководства ГО Звездара, Управе ГО Звездара, ЈП СЦ „Олимп-Звездара”.

Утакмице које су игране у суботу и недељу привукле су већи број посматрача и навијача који су бодрили своје екипе .