Владан Јеремић, члан Већа ГО Звездара, је у понедељак, 20.8. на уређеном терену за мали фудбал ОШ „Стеван Синђелић”, пред великим бројем посматрача,уручио победнички пехар екипи „Фарбара Лане колор” која је у финалној утакмици победила екипу „Роштиљ код Марета” резултатом 3:2. Треће место је на турниру освојила екипа КМФ „Коњарник” која је резултатом 5:3 савладала екипу „Синд”. Проглашењу најбољих екипа и појединаца присуствовали су и чланови Већа ГО Звездара Мирослав Мариновић Лазо Шеган и Милош Стојилковић..

На завршници турнира у малом фудбалу, који је организовао КМФ „Коњарник” уз логистичку помоћ Градске општине Звездара, пехарима су награђени и најбољи појединци: за најбољег стрелца је проглашен Никола Јанковић (КМФ „Коњарник”), најбољи голман је био Миљан Радмановић („Роштиљ код Марета”), а најбољи играч Симеон Копања („Фарбара Лане колор”).

Представник организатора турнира КМФ „Коњарник” је Владану Јеремићу уручио захвалницу за Градску општину Звездара за изузетан допринос приликом органиѕације турнира.

Турнир који је организован ради популаризације малог фудбала, и на коме је учествовало 18 екипа из свих делова државе, претходних дана је привукао велику пажњу заинтересованих комшија, али и оних који су долазили из других делова града. Мајсторски потези и постигнути голови су допринели да се утакмице на турниру очекују са нестрпљењем, а да су екипе имале своје навијаче који су бодрили играче.

Наградни фонд турнира био је 170.000,00 динара, а ГО Звездара је обезбедила захвалнице за учеснике и пехаре за прве три екипе.