У великој сали Месне заједнице „Миријево” одржано је и последње вече манифестације „Момини дани” 2017.

У сали препуној гостију било је, поред савременика и пријатеља Моме Димића, и пуно учесника Четвртог међународног конкурса „Песник и земљотрес”. Додељене су награде и похвале за две категорије, поезију и хаику.

Вече је почело занимљивим музичким прилозима које су приредили ученици Музичке школе „Владимир Ђорђевић”, потом се присутнима обратио Милан Михајловић, књижевник са Косова рецитујући своју поему посвећену Моми Димићу.

Познати српски књижевник и критичар Радомир Мићуновић је, такође, говорио о Моми Димићу. Етно група КУД „Свети Сава” је извела две вокалне нумере. Уследила је подела захвалница свима који су подржали манифестацију. Књижевни клуб „Мала птица” се захвалио Градском секретаријату за културу на подршци и банци Societe Generale, захваљујући којима је овогодишња манифестација могла да се одржи, као и једној групи малих привредника са територије Миријева који су подржали манифестацију. Посебну захвалност је Књижевни клуб упутио Општинском удружењу пензионера Звездаре, једном од организатора манифестације, као и његовом потпредседнику Душану Матићу на огромној подршци у организацији. Похвале су биле упућене и на рачун КУД „Свети Сава”, још једног од организатора манифестације, и Библиотеке „Мома Димић”.

На крају програма су наступали специјални гости: Миодраг Хрњез-Љумо, књижевник из Билеће, који је на манифестацију дошао са награђеним ученицама основне и средње школе из Билеће, Милицом Носовић и Мајом Вујиновић. Захвалност је упућена и породици Моме Димића и његовом сину Емилу, са жељом да се и догодине у слично време понови ова манифестација значајна за културу Београда, Србије и наше дијаспоре.