Због болести ауторке Славице Берић, новинарке „Политике” и волонтерке Волонтерског сервиса Звездаре, отказано је виртуелно путовање „Београдске чесме” које је требало да буде одржано у оквиру манифестације Дани сениора на Звездари, у четвртак, 29.9.2016. у 17 сати у Галерији „Миљковић”, Булевар краља Александра 298.

Виртуелно путовање „Београдске чесме“ на коме ће заинтересовани моћи да се упознају са историјом и знаменитостима Београда биће одржано чим ауторка оздрави. О месту и времену одржавања виртуелног путовања „Београдске чесме” заинтересовани ће бити накнадно обавештени.

У четвртак, 29.9.2016. на програму манифестације Дани сениора на Звездари су:

-од 11.00 до 14,00 сати-Интерактивна радионица „Поручи и прими поруку“ – Плато испред Градске општине Звездара, Булевар краља Александра 77-Волонтерке помажу заинтересованима да науче да израђују магнете са мотивима старог Београда, које учесници могу понети за успомену или поклонити коме желе.

-од 11.00 до 14,00 сати-„Дрво порука“, и нтерактивна радионица израде порука – Плато испред Градске општине Звездара, Булевар краља Александра 77-Суграђани свих генерација израђују, пишу поруке о хуманом и достојанственом старењу и старости и каче их на „дрво порука“

-од 20.00 до 21.00 сата-Представа Пан театра „Извините, колико имате година“ – Тржни центар „Авив парк Звездара“, Живка Давидовића 86-На духовит и забаван начин представа говори о нашим предрасудама, стереотипима и страховима везаним за старење, старост и старије људе. Улаз је бесплатан и ограничен. Пријавите се на време