Журка за сениоре у оквиру Дана сениора на Звездари одржана је у МЗ Миријево уз звуке опере, староградске музике, наступ илузионисте, модерне плесове и коло у које су се на крају ухватили готово сви посетиоци забаве.

Дружење старијих Звездараца део је манифестације Дани сениора у организацији Волонтерског сервиса Градске општине Звездара, организоване са циљем да се старији суграђани активно друже, забављају и учествују у друштвеном животу заједнице.

Весела и задовољна лица сениора, нова познанства и добро расположење обележили су ово дружење, које ће постати редовна пракса на општини Звездара.

Поред грађана Звездаре, у програму Дана сениора учествовали су и корисници и волонтери ВСЗ, као и корисници социјалних услуга које се финасирају из претприступних фондова ЕУ.

Реч је о пројектима које реализује ГО Звездара у партнерству са АПИ Србије и Српским демократским форумом, а то су услуге које су фокусиране на особе са инвалидитетом и њихове породице, као и интерно расељена лица, а као пружаоци услуга: Помоћ у кући – подршка социјалном укључивању ОСИ, Центар за подршку породици Звездара и Становање уз подршку.