Нова подела 90 поклон пакета добродошлице бебама које су рођене у 2023. године, а имају пребивалиште на територији општине Звездара одржана је у Градској општини Звездара.

 

Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић је родитељима беба уручио поклоне у друштву са помоћником председника Милошем Булатовићем и чланом општинског Већа Мирославом Мариновићем који је овог пута био у улози тате чија је породица однедавно проширена за још једног члана.

Владан Јеремић је истакао да је подела пакета добродошлице бебама са Звездаре најлепша од свих акција које Општина спроводи за звездарске малишане. Ова акција има за циљ да најмлађим становницима општине пожели добродошлицу, а да њиховим родитељима мало помогне у првим данима када нови члан породице дође у дом.

 

„Ово је пета акција у 2023. у којој поклањамо пакете добродошлице звездарским бебама и овом приликом је било 47 дечака и 43 девојчице. Градска општина Звездара је једна од ретких у земљи са позитивним природним прираштајем и овом акцијом желимо да покажемо да су најмлађи Звездарци наша будућност, тако да ћемо са поделом беби пакета наставити и наредних година. Позивам родитеље нових звездарских беба, до шест месеци старости, да се за беби пакете добродошлице, који су једнообразни, и даље пријављују преко сајта Општине”-рекао је Јеремић пожелевши звездарским бебама и њиховим родитељима све најбоље.

 

Владан Јеремић је позвао родитеље малишана са Звездаре да прате сајт Општине, јер ће на њему до краја године бити објављен  јавни позив за доделу ауто седишта за децу. Ауто седишта за децу биће набављена средствима из буџета Општине.

 

Присутни родитељи су се захвалили Јеремићу и Општини на организацији акције поделе пакета добродошлице бебама са Звездаре истакавши да им пуно значе у првим месецима по доласку беба у домове, јер је у пакетима све корисно.