На седници Скупштине ГО Звездара изабрано је ново руководство Општине. Председник Градске општине Звездара нареднe четири године биће Владан Јеремић док је за заменицу председника изабрана Драгана Ђурић.

Захваљујући се на избору, председник ГО Звездара Владан Јеремић је рекао да је почаствован и свестан одговорности и да ће та одговорност у наредном периоду значити још више енергије, више рада и непостојање радног времена када је у питању потреба да се изађе у сусрет грађанима Звездаре.

„Када сам пре четири године постао члан Већа, поставио сам агенду одређеног броја ствари и проблема које је требало решавати и заједничким радом , преданошћу и добром енергијом смо успели већину ствари да решимо“, рекао је Јеремић.

Он је истакао да ново руководство очекује сада већи списак ствари које је потребно урадити почев од Петог паркића, Миријевског Булевара, гробља у Малом Мокром Лугу, Степиног гаја, платоа испред Вуковог споменика, изградња две школе и два вртића а све у циљу побољшања квалитета услова живота становника општине Звездара.

На седници су за чланове Већа ГО Звездара изабрани  Милош Стојилковић,  Александар Ђуричић , Гордана Мишев, Мирослав Лазић, Др Никола Вујановић, Милорад Мићић, Мирослав Мариновић, Станко Радовановић, Виолета Филип, Душан Игњатовић и Богдан Лековић.

Звездарски одборници изабрали су за заменика председника Скупштине ГО Звездара  Горана Филиповића.

На истој седници потврђени су мандати одборника који замењују одборнике којима је престао мандат, изабрана радна тела Скупштине Звездара и председник и члан надзорног одбора из реда оснивача ЈП СЦ „Олимп-Звездара“.