Комисија за избор корисника за економско оснаживање интерно расељених лица и повратника, формирана у оквиру пројекта „Бољи услови за живот интерно расељених лица и повратника на Звездари“ финансираног од стране Европске уније, расписује јавни позив за пријаву за обуке за зсамозапошљавање.

Обуке су осмишљене у три модула, који трају по три дана, и то:

  1. започињање сопственог бизниса, бизнис планирање
  2. маркетинг планирање, сагледавање тржишта, цена производа или услуге, дистрибуција
  3. извори финансирање за своју бизнис идеју

Рок за подношење Обрасца за пријаву са документацијом је 28. јун 2019. до 15:30 часова на адресу: Градска општина Звездара, ул. Булевар краља Александра бр.77, 11000 Београд, поштом или преко писарнице Градске општине Звездара са назнаком: за Комисију за економско оснаживање.

Образац за пријаву се преузима на инфопулту Градске општине Звездара (Булевар краља Александра бр.77 ), радним данима од 07:30 до 15:30. Такође, образац за пријаву налази се у прилогу ове вести.

Све информације о Конкурсу за доделу помоћи у грађевинском материјалу, налазе се у Јавном позиву у прилогу ове вести, на огласним таблама Општине, а могу се добити сваког радног дана од 11-14 часова  на број телефона координатора пројекта Јована Чакаревића 064/1787-214.

Учесници обука имаће додатну предност приликом доделе конкурса за доделу алата за развијање сопственог бизниса, који ће бити расписан након обука (у питању је набавка 10 пакета алата у вредности до 2.000 евра).

Ово је део активности на пројекту, који финансира Европска унија у укупном износу од око 283.000 евра, а спроводи га Градска општина Звездара у партнерству са Удружењем „Завичај“. Циљ пројекта је помоћ у унапређењу услова становања интерно расељених лица и повратника са Звездаре, али и економско оснаживање кроз подршку самозапошљавању, започињању или ширењу сопственог бизниса.

 

Прилози:

JAVNI POZIV OBUKE

Prijava za obuke