Nacrt  plana detaljne regulacije za kompleks sporta i obrazovanja na uglu ulica Vojvode Šupljikca i Vatroslava Jagića, Gradske opštine Zvezdara i Vračar izložen je na javni uvid u zgradi Gradske uprave grada Beograda, u Ul.27.marta br.43-45, (sala 2 u suterenu), u periodu od 18.05.2020. godine do 16.06.2020. godine, svakog radnog dana od 09 do 18 časova.

U toku javnog uvida, Nacrt plana biće izložen i na sajtu Grada Beograda www.beograd.rs u rubrici „Gradski oglasi“

Termin javne sednice biće određen nakon ukidanja Naredbe o zabrani okupljanja u Republici Srbiji na javnim mestima u zatvorenom prostoru („Službeni glasnik RS“, broj 39/20“)

Informacije o predloženim rešenjima davaće predstavnik obrađivača utorkom i četvrtkom od 12 do 18 časova, u zgradi Gradske uprave, u Ul. 27.marta br. 43-45 (sala 2 u suterenu).

Javni uvid organizuje se ponovo jer su se, nakon donošenja Odluke o ukidanju vanrednog stanja („Službeni glasnik RS“, broj 65/20), stekli uslovi za postepeni nastavak procedura u izradi planske dokumentacije. Izloženi elaborat Nacrta plana je identičan elaboratu Nacrta koji je bio izložen na javni uvid pre uvođenja vanrednog stanja. Sve primedbe, mišljenja, inicijative i sugestije koje su dostavljene u prethodnom periodu u vezi sa izloženim elaboratom Nacrta plana biće uzete u razmatranje.