U Opštini Zvezdara održana je prva sednica Komisije za ocenu programa u oblasti sporta, obrazovane Rešenjem predsednika Gradske opštine Zvezdara, broj: 020-2-114 od 30.11.2020. godine.

Član Veća GO Zvezdara Bogdan Leković, predsednik Komisije, je sa članovima Aleksandarom Đuričićem, Dušanom Ignjatovićem, Miroslavom Lazićem, članovima opštinskog Veća,  i Draganom Kontić, predstavnicom Sportskog saveza Zvezdara i Saveza za organizovanje školskih sportskih takmičenja diskutovao o zadacima Komisije u narednom periodu. Usvojen je Poslovnik o radu Komisije i razmatrana su pitanja od značaja za ispunjavanje potreba i interesa građana u oblasti sporta.

Sportske organizacije koje su realizovale godišnji program u oblasti sporta su se u toku godine suočavale sa brojnim izazovima zbog epidemije prouzrokovane korona virusom i delimično su morale da izmene strukturu projektnih aktivnosti. Većina sportskih organzacija je uspela, uz manje izmene aktivnosti, da ostvari planirane ciljeve.

Organizacije u oblasti sporta su na vreme dostavile završne izveštaje o realizaciji godišnjih programa za 2019. godinu, kao i predloge programa za 2021. godinu koje će biti pregledani i ocenjeni u narednom periodu.

Rešenje o obrazovanju Komisije za ocenu programa u oblasti sporta