Милош Игњатовић, председник Градске општине Звездара је, у име Општине, првој беби рођеној на Божић у породилишту КБЦ Звездара, уручио златник и пожелео њој и њеним родитељима пуно здравља и успеха у животу. Златник за који су обезбеђена средства из буџета ГО Звездара је уручен Анђелки Јовић, мајци.

Тим поводом Милош Игњатовић је рекао да му причињава задовољство што је на Божић посетио породилиште КБЦ Звездара, са којом ГО Звездара има одличну сарадњу, и што се шесту годину заредом наставља ова акција у којој Општина Звездара дарује златник за бебу која је прва рођена на Божић на Звездари.  То је мали знак пажње који треба да подсети на Божић као најрадоснији хришћански празник и на то да је за ГО Звездару важно повећање наталитета.

У име Општине Звездара, Градску болницу су овим поводом, поред председника општине, посетили и Виолета Филип, заменик председника ГО Звездара, чланови Већа ГО Звездара Владан Јеремић, Душан Игњатовић и Роберт Милићевић.

Прва беба рођена у породилишту КБЦ Звездара на Божић је Анастасиа Јовић, од мајке Анђелке и оца Вукоја, која је на рођењу била тешка 3200 грама и дугачак 50 центиметра. По речима др Ненада Кушљевића у Градској болници је током Бадњег дана рођено 7 беба, а на Божић, у раним јутарњим часовима, још 2

Посетом Градској болници и даривањем прворођене бебе представници Општине Звездара су наставили вишегодишњу традицију која је на Звездари везана за највећи хришћански празник-Божић.