Протеклог викенда асфалтиран је паркинг површине 930 квадратних метара у улици Димитрија Туцовића бр. 24. Тиме се изашло у сусрет молби станара ове стамбене јединице која броји 108 станова, јер је простор за паркирање возила био у веома лошем стању, са испуцалим асфалтом и многобројним неравнинама.

Радове су обишли чланови Већа ГО Звездара Владан Јеремић и Милош Стојилковић. „Задатак сваке власти јесте да буде у служби грађана и нађе начин како да, поред редовних активности, решава све друге проблеме које ометају сигуран и квалитетан живот наших суграђана. За ову акцију ГО Звездара је издвојила средства из свог буџета и као институција која је у сталном контакту са градским предузећима, обезбедила да се на најбољи могућ начин уреди ова површина, како би суграђани имали и безбеднији и лепши простор. Настављамо даље истим темпом и већ следеће недеље у плану је изградња стазе у Звездарској шуми и пут од несеља Војвода Влаховић до вртића Облачак“ – изјавио је Владан Јеремић.

Бројни грађани су изразили велико задовољство што су радови изведени. „Ми смо веома захвални Општини Звездара што су омогућили асфалтирање паркинга, јер најзад неко слуша захтеве грађана и ради у интересу свих нас, што је раније било незамисливо“ – изјавио је један од станара зграде у разговору са члановима Већа и окупљеним комшијама.

Приоритет Градске општине Звездара јесте да настави и унапређује сарадњу са градским службама како би на најадекватнији начин решавала, пре свега, комуналне и инфраструктурне проблеме и обезбедила квалитетнији живот свих грађана.