Карате клуб „Раднички“ наставља успешну сарадњу са ГО Звездара и ове  школске године организује програм „Вежбајмо за здравље“. Програм је намељен свим ђацима основних школа са општине Звездара, узраста 7 – 11 година .

Сви заинтересовани имају могућност бесплатног вежбања у трајању од три месеца, колико и траје програм обуке за почетнике.

Циљ програма је да деца науче технику која ће им бити корисна за правилан развој психомоторичких способности за тај узраст, стекну вештине самоодбране, наставе да је упражњавају као здравствено-рекреативни облик физичког вежбања или као добру основу за низ других спортова.

Карате спорт са својим разноврсним моторичким радњама правилно и равномерно развија тело, и леву и десну страну, практично развија сва физичка својства.

Програм ће се спроводити два пута недељно у СЦ „Олимп – Звездара“ и основним школама: „Драгојло Дудић”, „Деспот Стефан Лазаревић“ и „Павле Савић“. Тренинге воде лиценцирани тренери, мајстори каратеа и бивши репрезентативци Југославије и Србије.

Постаните и ви члан једног од најстаријих и најуспешнијих карате клубова у Србији.

Додатне информације заинтересовани могу добити на бројеве телефона Карате клуба „Раднички“: 064/117-4252 и 064/8687-914.