Градска општина Звездара обележава Дан општине у понедељак, 16. октобра, а за ту прилику спремила је посебна изненађења, пре свега за своје грађане.

Председник ГО Звездара Милош Игњатовић нагласио је да му је велико задовољство што ће ове године Дан општине протећи у знаку Звездараца.

„Нисмо желели да Дан општине обележимо тако што ћемо да правимо манифестације у којима би учествовали само запослени у Општини. Уместо тога, размишљали смо о томе како да обрадујемо све наше грађане и активно их укључимо у обележавање овог нама јако важног дана. Јако ми је драго што смо успели да за њих спремимо квалитетне бесплатне садржаје уз које ћемо заједно прославити дан свих Звездараца“, рекао је Игњатовић.

Активности обележавања Дана општине трајаће два дана и укључиће бројне културне, уметничке и спортске садржаје намењене свим генерацијама Звездараца.

Програм активности је следећи:

15.октобра са почетком у 12 часова одржаће се звездарска ролеријада „Ухвати залет“ у Миријеву на шеталишту .

16.октобра са почетком у 11 часова, у „УК Вук“ (Булевар краља Александра 77а, сцена Култ) одржаће се концерт музичке школе „Владимир Ђорђевић“.

16.октобра са почетком у 18 часова, у „Пан Театру“ (Булевар краља Александра 298) одржаће се представа „Романтичнe будалe“

16.октобра са почетком у 20 часова  у „УК Вук“ (Булевар краља Александра 77а, сцена Култ) одржаће се представа „Брак, у ствари љубав“.

Све представе и активности су потпуно бесплатне, а карте за представе могу се преузети у ГО Звездара у петак 13. октобра у шалтер сали Општине од 8 до 15 часова.