У циљу наставка сарадње и успостављања чвршћих односа између Србије и Израела, а посредством српско-израелске туристичке организације из Београда, у среду, 10.7.2019. године,Градска општина Звездара поново је била домаћин гостима из Израела.

Овога пута Градску општину Звездара посетила је делегација од 40 државних службеника из израелског града Офакима, а у име домаћина, госте су примили  Виолета Филип, заменик председника ГО Звездара, Роберт Милићевић, члан Већа и Горан Јевтић, заменик начелника Управе ГО Звездара.  Том приликом, Роберт Милићевић је поздравио госте и  пожелео им добродошлицу, а затим одржао кратку презентацију о Градској општини Звездара, представљајући начин на који функционише, структуру запослених, надлежности, као и знаманенитости и културно – историјске споменике који са налазе на територији Звездаре.

На крају посете гости из Израела захвалили су се Градској оптини Звездара на пријему и уручили домаћинима пригодне поклоне. Такође, изразили су жељу да у наредном периоду општине из којих они долазе угосте делегацију из Градске општине Звездара.