Музичка школа „Владимир Ђорђевић“ позива родитеље, наставнике, ученике, баке, деке, пријатеље, комшије, грађане општине Звездара и других Београдских општина на Сабор – хуманитарну акцију у суботу 9.12.2017. године са почетком у 11.00 часова у улици Ватрослава Јагића бр.5.

Хуманитарна акција под називом Другима на корист себи на радостокупиће наставнике и ученике  који ће показати своја умећа у следећем програму:

11.00ч – концерт  најбољих ученика школе

12.30ч – Приказ играног ТВ филма „Легенда о грлици“аутора и редитеља  Илије Гајице и Ане Павловић о животу и стваралаштву Стевана Христића

Паралелно у 11.00ч и 13.30.ч ће се одржати радионица „Страхиња и Небојша у музичкој учионици“чији је циљ ослобађање од страха од јавног наступа

14.45 – Ученици класе проф.Снежане Шипић обучени у градске народне ношње представиће „Српску соло песму“а ученици проф.Соње Шипић извешће изворне народне песме и подсетити нас активним учешћем на заборављене старе народне дечије игре.

Између представа и праћења програмског садржаја посетиоци ће уживати у понуди вредних радова родитеља и деце. У понуди су  слаткиши: попкејкови, медењаци, пите, торте и колачи, музичка  литература на штанду Мише Драгутиновића, богата понуда радова Сликарског атељеа „Мишић“.

Скромном  новчаном  донацијом посетиоци ће помоћи куповину и репарацију музичких средстава, одлазак на музичке фестивале и такмичења најбољих, побољшање услова учења, сређивање простора школе и остале потребе о чијем ће приоритету одлучивати комисија сачињена од родитеља, наставника, руководства и другог квалификованог кадра.

Верујући у успех акције и верно следећи мисао Светог Луке лекара и видара „Наше је само оно што дамо другима“ наставници и ученици МШ „Владимир Ђорђевић“ очекују  посетиоце на суботњем дружењу.