Темом „Васпитај ме и образуј пре рођења!“ у сали Градске општине Звездара, Булевар краља Александра 77 у уторак, 04.10. 2016. у 18 сати, предавач светског гласа, проф. др Мирјана Совиљ, психофизиолог, аудиолингвистa – логопед и директоркa Института за експерименталну фонетику и патологију говора отвара Програм бесплатног холистичког саветовалишта за труднице под називом „ПоРоди се лако“ у организацији Удружења “Родитељство новог доба”.

У наставку сутрашњег програма уследиће тема „Хомеопатија за труднице и бебе“ коју ће изложити врхунски предавач Татјана Карајанов, хомеопата, а крај вечери зачиниће уметнички део у којем ће будући родитељи – труднице и њихови партнери моћи да уживају у Концерту умирујуће музике за маме и бебе: Татјана Карајанов (вокал) и Жељка Милошевић (харфа)

Двомесечна едукација у организацији Удружења “Родитељство новог доба” пружиће прилику будућим мамама, као и њиховим партнерима, да сазнају све оно што им је важно у том периоду. Осим холистичког, тј. свеобухватног приступа овој теми, обезбеђени су и врхунски предавачи који ће, полазницима пружити и све остале видове подршке, првенствено саветодавне.

У четвртак, 06.10.16. тема је „Практичне технике самопомоћи и отклањање блокада“ – Јелена Холцер, педагог.

Програм траје до краја новембра, бесплатан је и одржава се сваког уторка и четвртка од 18 до 23 сата у сали Градске општине Звездара, Булевар краља Александра 77.