Канцеларија за младе Градске општине Звездара организује едукацију „Како написати биографију?“ и „Како планирати своју каријеру?“ Тренинзи ће се одржати у Канцеларији за младе Градске општине Звездара, улица Неродимска 2, у суботу и недељу, 29-30. 01. 2011, са почетком у 12.00 сати.

Едукација је намењена младима старости од 18 до 30 година.

Први тренинг подразумева едукацују „Како написати биографију?“, која ће бити реализована кроз интерактивну презентацију. Едукација има за циљ да младима укаже на најчешће грешке које праве приликом писања биографија, као и на појединости које при конкурсу за посао треба истаћи.

За други тренинг је планирана едукација „Како планирати своју каријеру?“, која ће се, такође, реализовати кроз презентацију са кратким вежбама планирања каријере и упознавања са SWOT и PEST анализама.

Предвиђено трајање је 2 сата.

Број места је ограничен на 20 по едукацији, па је неопходно извршити пријаву до петка 27. 01. до 12.00 часова, на број телефона Канцеларије 2759-533. Пријаве се могу послати и на мејл Канцеларије kzmzvezdara@zvezdara.org.rs, при чему је потребно обавезно доставити своје име, презиме и број телефона.

За све информације можете се обратити на:
Канцеларија за младе ГО Звездара
Неродимска 2, тел. 2759-533
kzmzvezdara@zvezdara.org.rs