Поводом Светског дана вода у среду, 22.марта 2017., са почетком у 11,30 сати у Звездара театру Геодетска техничка школа – једина еко школа са Звездаре, организује приредбу, на којој ће ученици, директорка и наставници Техничке школе „Никола Тесла“ из Велике Плане, одиграти гостујућу представу коју су сами припремили.

Поред њих, гости Геодетске техничке школе биће и ученици две основне београдске еко школе: „Дринка Павловић“ и „Вук Карџић“.

Уз захвалност Звездара театру – позоришту, које као еколошки сарадник увек отвара врата оваквим догађајима, Геодетска техничка школа, широм раширених руку и отвореног срца, позива све који су спремни за дружење, а као улазница послужиће им пролећни осмех.

Цитатом „Чуда се не догађају у супротности са природом, већ у супротности са оним што смо навикли сматрати природом“ Св.Аугустина, професорка Јагода Петровић Укај и директорка школе Марија….. поздравњљају све пријатеље школе и позивају на овај предиван догађај.

Након приредбе ОШ „Вук Караџић“ наставља „пут“ до места где се спајају Сава и Дунав на које ће позвати и све присутне са приредбе да им се придруже на том еколошком путовању и наставку обележавања дана посвећеног водама.