Корисници Удружења МНРО Звездара заједно са децом из ОШ „Иван Горан Ковачић“ и вртића, провели су предивна 2 сата дружећи се током радионице на Тргу бајки, а придружили су им се чак и другари Ивана и Михаило из Будве.

Радионица израде новогодишњих украса од различитих материјала, богата садржајима и савладавањем нових техника, вежбањем фине моторике, учењем о новим материјалима (глина, масе за обраду), донела је велику радост учесницима свих узраста, а најмлађи, троје четворогодишњака, су успели да овладају коришћењем маказа.

Своје радове, украсе које су направили, учесници су могли да понесу и обрадују неког за Нову годину.

Уследило је и такмичење у писању писма Деда Мразу, рецитал и игра, уз пуно осмеха, среће и задовољства.

На крају, уз констатацију „Задовољни смо, баш је било лепо“, велико одушевљење донело је и кићење нацртане јелке и украшавање испуњено жељама свих присутних другара да се ускоро поново виде.

Изложбени штанд са богатим асортиманом предмета и радова из радионице радног ангажовања (капе, шалови, рукавице и новогодишњи магнетићи) све време је сведочио о континуираном и преданом раду Удружења МНРО Звездара, како корисника, тако и васпитача, који брину, осмишљавају активности и чине да се сви осећају друштвено корисним.