У Библиотеци „Бранко Миљковић”, Булевар краља Александра 298, у среду 7. априла 2010. у 18 сати свечано ће бити отворена ауторска изложба слика „Време” академске сликарке Вање Ђорђевић.

Изложбу ће отворити Софија Николић, академска сликарка, а у музичком делу програма посетиоцима ће се представити Милош Николић, професор кавала у Музичкој школи „Мокрањац” и члан група „Запис” и „Бибер”.

На изложби ће бити представљени радови који су рађени у техникама акрил на платну и комбинована техника на картону, а мотиви на њима, који асоцирају на пошлост, говоре о протицању времена и пролазности, али не и апсолутности.
Вања Ђорђевић нас, са нотом благе носталгије, уводи у свет заборављених успомена и оживљава дубоко потиснуте дечје снове.

Изложба ће бити отворена до 20.04.2010.

БИОГРАФИЈА

Вања Ђорђевић је рођена 19. августа 1978. године у Београду.
Дипломирала је на Академији лепих уметности у Београду 2002. године, одсек-сликарство, у класи професора Душана Оташевића. Члан је УЛУС-а са статусом самосталног уметника. Излагала је самостално у Београду и Новом Саду и групно у више градова у Србији. Учествовала је у раду више ликовних колонија.