На тргу испред Градске општине Звездара, одржана је традиционална, девета по реду изложба „олдтајмера” у организацији „Олдтајмер клуба Београд“ и ГО Звездара, на којој су посетиоци, имали прилику да виде око 70 времешних лепотана из Србије и иностранства предивних дизајна и боја, дуго припреманих да се прикажу љубопитљивим очима свих генерација.

Од првог српског аутобуса, возила са ознакама марке „Мерцедес”, „Опел“ „Јагуар” , „Ролс Ројс”, „Кадилак”, „Бјуик”… произведених 1927., 1936 године, на предивном, октобарским сунцем обасјаном тргу испред општине Звездара многи лепотани појавили су се први пут после вишегодишње припреме, рестаурирања и лицкања.

Сијали су пуним сјајем на осмој овогодишњој изложби, којом се, како рече Бора Настасић, председник овог удружења, затвара сезона 2016.

Градска општина Звездара са задовољством и радошћу дочекаће их на пролеће јубиларни, десети пут – закључио је Владан Јеремић, члан Већа ГО Звездара, а Бора Настасић захвалио је општини као партнеру са којим је често и два пута годишње успешно, на радост суграђана, организован овај јединствен догађај.

Велики број деце у пратњи родитеља, трчкарало је од једног до другог, загледали необичне детаље, којих нема на данашњим новим моделима аутомобила и фотографисали се за успомену.

Након изложбе у предивној колони под командом поносних власника, олдајмери су се упутили ка Панчеву до „Авив парка“ који ће им бити други данашњи домаћин.