Такмичари Теквондо клуба „Кобра“ са Звездаре, током протеклог викенда постигли су изузетне резултате на два такмичења из календара Теквондо асоцијације Србије:

– На међународном такмичењу „VI Зрењанин Опен“ у Кристалној дворани у Зрењанину у суботу, 5. марта, на коме је учешће узело 568 такмичара из 12 земаља такмичари Теквондо клуба Кобра заузели су екипно 1. место освојивши 9 златних и 4 сребрне медаље,

– На Омега купу у Хали спортова на Новом Београду, у недељу, 6.марта, на коме је било 532 такмичара из 9 земаља, сва три учесника – такмичара ТК „Кобра“, заузели су прва места у својим категоријама.

– На оба такмичења наступио је и Душан Морисављевић, први пара теквондо такмичар, освојивши две златне медаље, а у недељу је извршена и демонстрација пара теквондоа, пропраћена великим аплаузом са трибина, на којој су учешће узели такмичари Пара теквондо клуба „Кобра“ и то: Душан, Анђелко, Дејан и Мирослав, уз велику подршку Удружења „ПАРАКВАД“ из Вршца, која је од организатора такмичења добила део средстава.
Теквондо клуб „Кобра“ захваљује се Општини Звездара на изузетној сарадњи и подршци у раду клуба.

Из Пара-теквондо клуба Кобра подсецају да овај клуб свим особама са инвалидитетом даје потпуно бесплатне тренинге током целе недеље у следећим терминима:- понедељком и петком од 17 – 18 часова- средом од 18 – 19 часова- уторком и четвртком термини су у договору са тренером

А Теквондо клуб „Кобра“ свим новим члановима, који са собом донесу одштампан купон, нуди 50% попуста на термине у марту месецу 2016.

Контакт:
Адреса: Предрага Васића 23, Миријево
телефон: 064/1250 – 040
E-mail: office@tkkobra.org.rs
Facebook: tekvondoklubkobra
Историјат:

Светска теквондо федерација је 2005. године формирала Пара-теквондо комитет у циљу развоја и промоције овог спорта за људе са свим врстама инвалидитета. Те године основан је први пара теквондо клуб у Србији, Пара Теквондо клуб Кобра који је један од оснивача Српског пара теквондо савеза који је примљен у чланства светске и европске пара теквондо федерације, као и параолимпијски комитет Србије.

Опис спортских активности: Пара теквондо клуб „Кобра“ своје активности обавља у Миријеву, а стручни тим заједно са лиценцираним тренерима чине и доктори и физиотерапеути са великим радним искуством.

Главни тренер клуба је Грандмастер Бојан Тодоровић, иначе први лиценцирани класификатор Светске теквондо федерације у пара теквондоу са ових простора.