Још једно лепо књижевно вече одржано је у Библиотеци „Мома Димић” у организацији Књижевног клуба „Мала птица“.

Публици је свој књижевни рад представила Невенка Бошњак-Чолић, афирмисана списатељица приповедне прозе, која је на овогодишњем фестивалу ,,Вечити несмирајник“, у оквиру манифестације ,,Момини дани“, освојила прву награду за кратку причу „Лидија“ која је објављена у Зборнику радова који је промовисан на манифестацији.

Невенка Бошњак-Чолић је професор књижевности и лектор, а књижевним радом се бави већ дуже време. Претежно пише кратке приче, драме односно монодраме, а негује и поезију, као и стваралаштво за децу. Приче и песме су јој награђиване и похваљиване на бројним књижевним конкурсима и објављиване у књижевним зборницима и часописима.

На књижевној вечери ауторка је читала приче из своје три објављене књиге: “Софкине унуке“, „Човек који је двапут живео“ и „Плаве очи траве“ (приче за децу).

На вечери су наступали и њени гости, песникиња Зорица Новаковић, са хаику стиховима, такође награђена на конкурсу Књижевног клуба „Мала птица“, као и песникиња Даринка Марковић, председник Књижевног клуба „Иво Андрић“ из Земуна која је читала своје песме намењене деци. Књижевница Богданка Костић је представила књижевни рад ауторке читајући рецензије за њена дела које су писали Милица Јефтимијевић-Лилић и Божидар Пешев.