У организацији Књижевног клуба Мала птица, одржано је још једно књижевно вече у библиотеци Мома Димић у Миријеву. Свој књижевни профил овај пут представљао је књижевник Видак Масловарић, а у презентацији су му помогли његови гости: Радомир Мићуновић, Братислав Милановић и Добрашин Јелић.

Видак Масловарић, дугогодишњи књижевник и новинар, уредник емисије ,,Доживети стоту“ Првог програма Радио Београда, до сада је објавио неколико књига: три књиге поезије- „Ветар у реверу“, „Други круг“ и „Пробуди се“, затим драму „Затварање круга“, као и публицистичку књигу „За достојанствену старост“. Аутор је и романа ,,Непоменик“ којим се прославио код домаће књижевне публике, а који ће ускоро имати и бројне преводе, као и сценско извођење.

На почетку вечери, књижевник и књижевни критичар Радомир Мићуновић је дао приказ књижевног профила аутора, уопштено говорећи о књижевнику Масловарићу, али и осврћући се посебно на његов роман, а о роману ,,Непоменик“ говорио је и књижевник Братислав Милановић. Књижевник и критичар Добрашин Јелић се у свом говору осврнуо на есејистичке приказе Масловарића, каквих има много, будући да је у свом раду на радију до сада представио бројне писце и песнике уметничким освртом на њихове књиге и рад уопште.

Сам аутор је читао делове из свог романа а и нешто мало своје поезије.