Управни одбор Задужбине „Др Јелисавета и Др Иван Шеговић“ расписује Конкурс за доделу новчане помоћи деци и младима без родитељског старања са пребивалиштем на подручју општине Звездара и позива школе, институције и појединце да доставе своје предлоге/пријаве за доделу новчане помоћи деци и младима за школску 2015/2016.

На Конкурс могу бити пријављена следећа деца/млади без родитељског старања:

– Малолетна деца и младе особе (које су до пунолетства биле под старатељском заштитом) лишене родитељског старања;

– Да имају регулисано пребивалиште на територији општине Звездара или да су у тренутку рођења њихови родитељи/мајка имали регулисано пребивалиште на Звездари;

– Да су узраста од 3 до 26 година;

– Да редовно похађају наставу и остварују континуиран прелазни успех (редовни ученици/це и студенти/киње, односно до краја професионалног оспособљавања);

– Да се налазе на активној евиденцији ГЦСР- Одељења Звездара (Крфска 7а).

Пријаве се подносе на писарници ГО Звездара или поштом на адресу: Градска општина Звездара – Комисији за доделу новчане помоћи Задужбине „Др Јелисавета и др Иван Шеговић“, Београд, Булевар краља Александра 77.

Рок за подношење пријава је 5. фебруар 2016.

Једнократне помоћи ће бити уручене на свечаности поводом славе Градске општине Звездара, Сретења Господњег, 15. фебруара 2016. године.

За додатне информације:Градска општина Звездара, канцеларија 208, Телефон: 011/3405-990 и 3405-722 сваког радног дана од 9 до 15 часова.