Поводом предстојећег празника 8.марта-Међународног дана жена, Волонтерски сервис Звездаре организује 7.марта за суграђане свих генерација две радионице:

  1. Виртуелно путовање у Бјељину/Станишиће– Велика сала у згради општине Звездара на 1.спрату, Булевар краља Александра 77 од 13 до 14 сати.

На виртуелно путовање присутне ће водити Славица Ступарушић, новинарка „Политике” и волонтерка Сервиса.За све госте на радионици Волонтерски сервис је обезбедио симболичне поклоне. Улаз је слободан и није потребно додатно пријављивање.

2.Креативну радионицу на којој ће учесници израђивати поклоне за Дан жена. Све што буду направили на радионици, учесници могу да понесу за поклоне наредног дана- својим мајкама, сестрама, другарицама, бакама, девојкама…Материјал је обезбедио Волонтерски сервис Звездаре. Улаз је слободан а радионица се одржава од 11 до 12 сати у просторијама Волонтерског сервиса Звездаре, Булевар краља Александра 395.

Пријављивање за радионицу путем телефона у понедељак и уторак од 9 до 11 сати на број телефона 286-4426. Радионице воде волонтерке Јелена и Антонина.