И овог лета врата Волонтерског сервиса Звездаре су отворена за суграђане свих генерација који желе да се укључе у рад креативних радионица.

Вођени вештим волонтеркама радионичаркама- Јеленом и Антонином, заинтересованим учесницима су објашњене основне тајне декупаж технике које су одмах и примењене у изради подметача за чаше. магнете и букмаркере. Најмлађи креативни ђак у Сервису  била је петогодишња Ива а најстарије су биле госпође које су загазиле у седму деценију живота.

Тимски су се делиле маказе, четкице и други прибор и материјал, размењивали савети и идеје. Направљено је много веселих и стилски осмишљених поклона. Оне завршене, учесници радионице су понели а незавршени радови чекају на њихове ауторе наредног уторка, у исто време на истом месту.

Била је то лепа прилика да баке са својим унуцима, мајке са децом и радознале средњошколке проведу скоро деведесет минута у дружењу и креативним активностима у Волонтерском сервису Звездаре.

Заказан је и нови креативни састанак за 24.јул од 11,30 до 12,30 часова.

Заинтересовани суграђани могу да се придруже, улаз је слободан а додатне информације се могу добити на контакт телефон Волонтерског сервиса 286 44 26 од 10 до 14 часова сваког уторка и четвртка током јула и августа јер је у Волонтерском сервису распуст и ове године добра прилика да слободно време деца и млади посвете активностима за које током школске године немају довољно времена. Такође,баке, деке и маме треба да искористе прилику и за развијање својих вештина док брину о најмладјима.

Материјал за радионице је обезбедила Градска општина Звездара.