Поводом Манифестације „16 дана активизма против насиља над женама“ Клуб борилачких вештина „Такеда”, у сарадњи са Комисијом за родну равноправност ГО Звездара и ове године организује бесплатан курс самоодбране за девојчице и жене Звездаре, као и за све остале заинтересоване без обзира на пол и узраст у циљу опште борбе против насиља у породици, вршњачког и свих видова насиља.

Бесплатни тренинзи за све заинтересоване  одржававају се од 26. новембра – 28.децембра 2018. у терминима тренинга за старију групу:понедељком, средом и петком од 21 до 22 сата у ОШ. „Стеван Синђелић“, Улица Милића Ракића 1, Коњарник.

„Defen Do”- Основни курс самоодбране обухвата одбрану од 10 најчешћих лаичких напада ђу ђуцу техникама које омогућавају да се на најлакши начин одбраните, ослободите напада и доведете себе у ситуацију да не будете повређене“ – поручују из Клуба.

Програм самоодбране „Defen Do” се спроводи у три нивоа: oсновни – средњи – виши. Основни курс обухвата и упознавање са правним аспектима нужне одбране и крајње нужде и аспектима употребе силе.

Клуб борилачких вештина „Такеда” – Београд је школа традиционалних стилова јапанских борилачких вештина, у „Такеди” се тренирају вештине Ју Јутсу (ђу ђуцу ) и Аикијујутсу (аикиђуђуцу),као и аикидо- Аикикаи, а бесплатан курс самоодбране даје као допринос борби против насиља над женама.

Клуб је регистрован у Министарству спорта и Агенцији за привредне регистре, тренери и инструктори иза себе имају 25 година искуства у раду са децом и омладином.

Председник клуба и главни тренер Борко Радовановић има националну тренерску лиценцу за борилачке вештине и носилац је црног појаса 7. дан за гошин рју ђу ђуцу и 3. дан за аикиђуђуцу и 1.дан за аикидо аикикаи, као и више од 20 година искуства у пословима непосредне заштите лица и објеката.

Контакт за пријаве: Борко Радовановић, Клуб „Такеда“

Телефон:  064 1572 727

Маил:     takeda.dojo.srbija@gmail.com