Узбудљив продајни догађај који окупља најбоље домаће произвођаче играчака и гардеробе за децу, дизајнерских модних детаља, природне козметике, као и атрактивне светске брендове за децу који у својој понуди имају едукативне и креативне играчке и сетове за бебе и децу одржаће се у суботу, 10.6.17. од 11 – 20 сати на платоу испред Градске општине Звездара и Установе културе „Вук Стефановић Караџић“.

Пијац је замишљен као место на којем ће породица провести неколико квалитетних сати испуњених едукативним и креативним активностима за децу, спортским активностима за децу и родитеље, као и музичко забавним програмом за уживање и релаксацију целе породице. Поред забавно-едукативног програма, посетиоци ће имати могућност да купе квалитетне производе за целу породицу.

Активности које ће бити реализоване на пијаци:

  • Целодневне едукативно-креативне радионице за децу где ће најмлађи посетиоци, у различитом термину током дана имати прилике да, користећи боје, папир и остале ликовне материјале, развијају своју машту, сензорне и моторичке способности. – Радионице води др уметности Јована Стојановић, визуелна уметница и део Лилихипстери тима
  • Спортске активности за децу – презентација новог спорта у Србији Фризби голф и организовање такмичења; рекреација и плес уз бразилске ритмове са Цапоеира Ангола Марром из Београда; јога рекреација за децу и маме у сарадњи са Схива Схакти студиом, као и јога за труднице у сарадњи са Пренатал и постнатал јога центром.
  • Музичке активности (акустично) – У преговорима смо са групом Ђембија која ће нас упознати са западно- афричким ритмовима и радионице Сyнцхронy Лаб која је специјализована за музичку едукацију беба и деце до три године.

На Лилихипстерској пијаци учествују АрцхиПлаy, Кобаyаги тоyс, Дрвене играчке за децу, Моммyс Имагинарy Фриендс, Вилинска вратанца, Гугаџина, Мила Вила, Бебарама, Бубица, Храбри кројач, Кикебу, Саби хандмаде, Совица, Бабyз Роцк и други.

О Лилихипстерима

Кутак на интернету који издваја домаће производе и услуге као најбољи избор за куповину. Платформа коју чине:

Вебсајт: www.лилихипстери.рс, водич за “онлине” куповину за децу, са фокусом на домаће производе и услуге врхунског квалитета и изузетног дизајна; укључује и најатрактивније светске брендове за децу и пробране производе и услуге намењене родитељима.

Промотивне странице на друштвеним мрежама: https://www.facebook.com/Lilihipsteri/   и https://www.instagram.com/lilihipsteri/

Блог: http://blog.lilihipsteri.rs/, виртуелни простор посвећен родитељству, развоју и едукацији деце, игри, као и промовисању производа и услуга који се налазе на вебсајту.