У организацији Књижевног клуба „Мала птица”, свечано је обележена трогодишњица постојања и рада Књижевног клуба и четврти рођендан Библиотеке „Мома Димић”.

Тим поводом су се окупили чланови Књижевног клуба, као и гости, да на поетски начин прославе јубилеј. Мирослав и Богданка Костић, оснивачи Књижевног клуба су се са поносом осврнули на досадашњи рад „Мале птице”, а њима се придружила библиотекарка Ивана, будући да је и Библиотека основана годину дана пре Књижевног клуба и да са њим има већ три године успешну сарадњу.

Овом приликом су представљене и књиге које је издала „Мала птица” у протеклој години, а међу њима се посебно истичу Зборник радова са манифестације „Момини дани” из октобра прошле године, као и часопис „Мала птица” који је изашао нешто касније (излази једном годишње као независтан часопис).

Потом су чланови и гости добили прилику да се представе по једном својом песмом. Посебан гост вечери је био Бајрам Саитовић, књижевник и музичар, представник ромске популације, који је својим стиховима, а и својом гитаром улепшао вече. Присутнима се обратио и председник Месне заједнице „Миријево” Душан Матић који је говорио о почетку рада „Мале птице”, и о активностима у протекле три године.

Представници Књижевног клуба су се свесрдно захвалили на пруженој подршци и помоћи како Месној заједници и Библиотеци са којима непосредно сарађује, тако и Општини Звездара и Секретаријату за културу града Београда који својим средствима помажу излажење часописа „Мала птица” и манифестацију „Момини дани”.

После званичног програма, окупљени су наставили дружење у великој сали Месне заједнице у коју су били позвани због отварања изложбе дечјих слика, радова ученика уметничке школе Јасмине Трифуновић која ради у Миријеву и са којом је Књижевни клуб „Мала птица” успоставио сарадњу.