На програму Дечје недеље на Звездари у среду 08.10. у 12 сати ће у Музичкој школи „Владимир Ђорђевић”, улица Јагићева 5, бити реализована музичка радионица за предшколце и основце „Музички загрљај”.

Гости радионице биће деца основних школа и предшколских установа са Звездаре: ОШ „Десанка Максимовић“, ОШ „Павле Савић“, ОШ „Иван Горан Ковачић“, вртића „Сунчица“, „Адријана“ и „Наша бајка“.

Организатор радионице је Милица Радојевић са ученицима Музичке школе.

Поред овога, на програму Дечје недеље на Звездари у среду 08.10. биће и представљање књиге Виолете Бабић „365 језичких цртица”. Књига је намењена тинејџерима, а њено представљање се реализује у 11 сати у Библиотеци-галерији „Бранко Миљковић”, Булевар краља Александра 298, у оквиру програма ЕВО ДОБРЕ КЊИГЕ! – сусрети деце са књигама и писцима Издавачке куће „Креативни центар”.

Дечја недеља на Звездари ће и ове године бити обележена великим бројем програма који ће се реализовати у периоду 6 – 12. октобар 2014. под слоганом „Свако дете срећног лица чува једна породица“. Сви програми су бесплатни.

Организатори програма: Пријатељи деце општине Звездара, Библиотека „Вук Караџић“, СЦ „Олимп-Звездара“, Канцеларија за младе ГО Звездара. Покровитељ програма је Градска општина Звездара.