Власници најстаријих „фића“ и љубитељи овог аутомобила, који се сматра олдтајмером и симболом бивше СФРЈ, изложили су своја возила у суботу, 22.9.2018. на платоу испред ГО Звездара, Булевар краља Александра 77 на изложби под називом „Фића скуп“.

Изложбу је организовало Београдско удружења фићиста уз подршку ГО Звездара.

На изложби, коју су обишли и функционери ГО Звездара, било је изложено више од 20 „фића” из различитих делова земље и из региона, а многобројни посетиоци су могли да разговарају са власницима и да фотографиши изложене аутомобиле међу којима је било оних потпуно оригиналних, али и преправљених до тркачких.

Производња „фиће“ обележила је почетак домаће аутомобилске индустрије, од давне 1955. до 1985. у фабрици аутомобила у Крагујевцу и за већину Југословена то је био први аутомобил. Током тридесет година направљено је 923 487 возила.

Београдско удружење фићиста помаже домаћем туризму и спорту, а помаже и власницима да дођу до делова за свог љубимца, повезује их међусобно, а помаже и онима који желе да купе овај атрактивни ауто,  који је био национално обележје у једном периоду историје Југославије.