Председник Градске општине Звездара Милош Игњатовић уручио је у петак, 16.3.у Општини, бицикле најбољим ученицима звездарских основних школа. Бицикле су на поклон добила по два најбоља ученика/це из свих 14 основних школа на Звездари.

Милош Игњатовић је поздравио присутне ученике/це и њихове родитеље и рекао да се ова акција промоције и популарузације бициклизма реализује захваљујући Бициклистичком савезу Србије који је обезбедио бицикле, у сарадњи са Министарством омладине и спорта Републике Србије. Он је рекао да Градска општина Звездара континуирано ради у области безбедности саобраћаја и подизања нивоа саобраћајне културе, посебно када се ради о најмлађим Звездарцима, а ова акција, поред неговања саобраћајне културе, има за циљ и промоцију здравих стилова живота, као и обраћање пажње најмлађих на заштиту животне средине.

Догађају су у име ГО Звездара присуствовали и: Александар Ерор, председник Скупштине ГО Звездара, члан Већа ГО Звездара Лазо Шеган и Славко Бабић, секретар Скупштине ГО Звездара.

Градска општина Звездара ће и након ове акције наставити да реализује програме и пројекте које децу и младе са Звездаре стављају у први план.