Хуманитарна акција Грађевинске техничке школе „Бранко Жежељ”, чији је циљ прикупљање средстава која ће бити донирана организацији НУРДОР (Национално удружење родитеља деце оболеле од рака), биће настављена у четвртак, 31.1.2019. од 12 до 14 сати на тргу испред Градске општине Звездара, Булевар краља Александра 77.

На тргу испред Општине Звездара ученици и наставници Грађевинске техничке школе „Бранко Жежељ” са Звездаре представиће радове и рукотворине ученика школе (наруквице, макете, честитке, кутијице за поклоне, фотографије и друго) који су настали са циљем да се прикупе материјана средства која ће бити донирана организацији НУРДОР, па ће заинтересовани посетиоци моћи да помогну реализацију ове хумане акције.

Са циљем прикупљања средстава за помоћ организацији НУРДОР до сада су у школи, у улици Хајдук Станкова 2 на Звездари, 25. и 28. јануара 2019.одржане изложбе радова и рукотворина ученика, а у овој хуманитарној акцији, коју је организовао Ученички парламент школе уз подршку наставника и стручних сарадника, а чији су изложбе само део, материјална средства донирају и наставници, родитељи ученика и пријатељи школе.