Председник Градске општине Звездара Милош Игњатовић обишао је, заједно са Владаном Јеремићем, чланом Већа ГО Звездара задуженим за комунална питања и Небојшом Младеновићем, председником Месне заједнице „Велики Мокри Луг”, више улица у Великом Мокром Лугу у којима су завршени или у току радови на реконструкцији саобраћајне инфракструктуре.

У улици Петков кладенац, у којој су радови завршени, асфалтирана је површина коловоза дужине 120 и ширине 3 метра (вредност радова је 1.365.480,00 динара), док је за 20 дана најављен завршетак радова у улицама Долинска (ради се у дужини од 500 метара, вредност радова 7.121,052,00 динара) и Стражарска коса (ради се у дужини од 150 метара, вредност радова је 1.718.760,00 динара).

Извођач радова је ЈКП „Београд пут”, а радови се изводе на основу плана који су сачиниле Градска општина Звездара и Дирекција за путеве.

До сада је у Велоком Мокром Лугу завршено асфалтирање дела улице Митков кладенац у дужини од 100 метара (поред Цркве Свете Великомученице Недеље), а остало је да се уради асфалтирање дела улице Митков кладенац-веза за Вождовац, односно Кумодраж у дужини од 300 метара (вредност радова је око 5,5 милиона динара.

Поред овога, у буџету Градске општине Звездара су обезбеђена и средства за асфалтирање некатегорисаних путева на територији КО Велики Мокри Луг у дужини од око 1 километар.

Приоритет ГО Звездара јесте реконструкција и адаптација комплетне канализационе и саобраћајне инфраструктуре, због чега је намера општинске власти да, након ребаланса буџета у јуну, издвоји додатна средства за ове намене.