Према програму радова на одржавању, реконструкцији и изградњи саобраћајница ’’ЈП Србија аутопут’’ ових дана се поставља завршни слој асфалта у улици Нине Кирсанове, оба крака од Булевара краља Александра, тзв. Смедеревског пута до Љубише Миодраговића, као и комплетна реконструкција улице Радоја Домановића на Звездари.

Како би се уверили да се на терену све одвија по плану, радове су обишли чланови Већа ГО Звездара Владан Јеремић и Милош Стојилковић. При обиласку радова Милош Стојилковић је истакао значај финансијске подршке за инфраструктурне пројекте током ове и претходне године од стране Владе Републике Србије и Града Београда: ‘„Градска општина Звездара је у сталној координацији између грађана, градских и републичких власти и јавних предузећа. Асфалтирање ових улица је у оквиру планиране реконструкције улица на општини, које су због лошег стања одређене као приоритетне. Радови на реконструкцији осталих улица на Звездари биће настављени у наредном периоду. Ускоро почињу радови на продужетку улице Мирослава Крлеже и реконструкција Северног булевара.“ – истакао је овом приликом Милош Стојилковић члан Већа ГО Звездара.

Унапређење квалитета живота сваке локалне заједнице могуће је заједничким радом и улагањем како у објекте од значаја (школе, амбуланте, вртићи…), тако и саобраћајну и комуналну инфраструктуру, али и просторе рекреативне и спортске намене.