На платоу испред Градске општине Звездара, Булевар краља Александра 77, у суботу, 19.09.2015. од 10 до 14 сати биће одржана нова изложба „олдтајмера” на којој ће посетиоци, између осталог, имати прилику да виде и камион „Пакард” који је стар 100 година.

На изложби коју организује Олдтајмер клуб „Београд”, у сарадњи са Општином Звездара и „Земун парком”, посетиоци ће моћи да виде око 70 „олдтајмера” из Србије, а организатори очекују и неколико возила из иностранства што ће догађају дати међународни карактер.

Осим камиона „Пакард” који је стар тачно 100 година и који за Србију има и историјску вредност, јер је учествовао у пробоју Солунског фронта (ово је једини сачувани примерак у Европи), посетиоци ће имати прилику да виде и први српски аутобус и друга возила произведена пре 1940. године (нпр. „Мерцедес”, „Јагуар” , „Ролс Ројс”, „Кадилак”, „Бјуик”,…), као и друга млађа возила. На изложби ће први пут бити представљен и већи број „олдтајмера” који се до сада нису појављивали на оваквим манифестацијама.

У пратећем програму манифестације наступиће рок група, а власницима најлепших возила биће уручене награде које је обезбедио организатор.

Након изложбе сва возила ће учествовати у парадној вожњи до Земуна.