Још једна иницијатива грађана наишла на разумевање надлежних у ГО Звездара.

Једна од најлепших локација на терирорији главног града, Звездарска шума, добиће у наредних неколико дана, 300 метара асфалтиране стазе дуж Волгине улице, чиме ће, пре свега, безбедност пешака, као учесника у саобраћају, бити подигнута на виши ниво. Радове, који се финансирају из капиталног буџета, обишли су чланови Већа Владан Јеремић и Милош Стојилковић са сарадницима.

„Претходном успешном сарадњом ГО Звездара и градских служби, спроведена је акција осветљавања Звездарске шуме, асфалтирани су прилази, организовано је редовно сређивање и чишћење депонија, а у плану је и побољшање комуналне инфраструктуре. Не треба заборавити да је Звездарска шума као једна од највећих зелених оаза Града Београда проглашена заштићеним јавним добром и у складу са тим тражи посебне услове за улагање и одржавање“ – изјавио је Владан Јеремић.

Уз допринос ЈКП „Зеленило“ Београд које је у протеклом периоду урадило неколико значајних активности, овим радовима ГО Звездара настоји да Звездарска шума постане једна од најзначајнијих тачака на туристичкој мапи Београда.