Књижевни клуб „Мала птица” је у уторак, 7.3. у Библиотеци „Мома Димић” приредио још једно књижевно вече. Своју најновију књигу „Негде или нигде” је промовисала књижевница Богданка Костић.

Рецензент књиге, књижевник Мирослав Костић читао је делове свог приказа, као што је читао и песме и кратке приче ауторке, али је имао и прилику да представи и своју најновију књигу „Либрето” која је управо изашла из штампе, а коју је већ јесенас промовисао у рукопису у „Малој птици”.

На вечери се ауторка осврнула на свој десетогодишњи рад који је крунисала последње објављеном, седмом књигом, али и новим бројем часописа „Мала птица” који је, такође, ових дана изашао из штампе и који ће бити званично промовисан на свечаној прослави четвртог рођендана „Мале птице” почетком априла, чији је Богданка Костић уредник.

Ауторка је истакла да су четири последње године биле посебно плодоносне у њеној уметничкој каријери јер је заједно са Мирославом Костићем основала књижевни клуб „Мала птица”, у коме ради као секретар, а посебна част јој је додељена да са Мирославом Костићем организује и води манифестацију „Момини дани”, као и да припрема и уређује Зборник одабраних и награђених радова који се промовише на овој манифестацији.