У Библиотеци „Бранко Миљковић”, Булевар краља Александра 298, ће од 16. до 31.12.2019. бити отворена изложба цртежа, слика и радова у другим визуелним медијима, чији су аутори деца и тинејџери, полазници ликовног програма Креатополис арт студија. На отварању изложбе 16.12. у 18.30 сати своје приче и одломке из романа читаће полазници програма креативног писања у Креатополис арт студију.

Фокус овог удружења које се бави уметничком едукацијом деце и одраслих је на развијању креативности, паралелно са свим потребним уметничким вештинама. У складу са тим, теме и технике заступљене на изложби веома су разнолике, од цртежа фигуре, преко сликаних пејзажа и рукотворина од глине, до анимираних филмова.

Изложба има за циљ да посетиоце уведе у новогодишње радости кроз богатство боја и облика и да им пружи један поглед на  то какве се неслућене могућности отварају када одлучимо да се посветимо свом таленту и да подржимо креативну способност која је својствена сваком детету, али је кључна за успех и у свету одраслих (ма која била њихова професија).