Поводом новогодишњих и божићних празника, удружење „Сви на вагу“, у сарадњи са ГО Звездара, организује наградни конкурс под називом: „Типуј на знање, здравље је у игри“.

Из удружења „Сви на вагу” позивају ученике основних школа са Звездаре да шаљу поруке шта за њих значи здравље, колико је битно здраво се хранити, шта су здраве навике.  Порукама ће бити окићене три јелке:

ДР Здравко
ДР Спортико
ДР Вакцинко

Ученици своје поруке могу да пошаљу на фејсбук, инстаграм и мејл адресу удружења „Сви на вагу”:

Facebook: Svi na vagu
Instagram: svi_na_vagu
E-mail: udruzenje.svinavagu@gmail.com

Право учешћа имају сва деца основних школа са општине Звездара.

Уз поруку послати име и презиме, одељење и име школе. Број порука је неограничен.

Наградни конкурс траје од 18.12.2020. године до 10.1.2021. године.

Најбоље поруке биће награђене пакетима здравих производа „Да слатко буде здравије“, а школа чији ђаци пошаљу највише порука, добиће на поклон педометре, спортске штоперице, ваге, апарате за мерење притиска, апарате за мерење шећера у крви, бесконтактне топломере… Остале награде нека остану тајна, за сад!

Списак награђених порука биће објављен 12.1.2021.године у 17 часова на друштвеним мрежама, а награде ће бити подељене 13.1.2021. године.

Све награђене поруке наћи ће се на новогодишњим куглама којима ћемо окитити јелку ДР ЗДРАВКО.

Јелку ДР ЗДРАВКО ће 13.1.2021. године у 12 часова на платоу испред Општине Звездара засадити председник Градске општине Звездара Владан Јеремић и нутрициониста Милка Раичевић из удружења „Сви на вагу”.