Новоизграђено дечје игралиште у Великом Мокром Лугу у петак, 14.12.2018. је добило два стабла каталпе и 50 садница украсног ниског растиња врста дуњарице.

Поред грађана Великог Мокрог луга саднице су садили и чланови Већа ГО Звездара Владан Јеремић, Александар Ђуричић, Мирослав Мариновић, као и Душан Јовановић, одборник у Скупштини Градске општине Звездара.

Члан Већа ГО Звездара Владан Јеремић је овим поводом рекао: „Потрудили смо се да грађанима овог дела Звездаре омогућимо да дечје игралиште у Великом Мокром Лугу буде још лепше, тако да смо засадили два стабла

каталпе која ће боравак на дечјем игралишту учинити пријатнијим и 50 садница ниског растиња које поред других има и функцију да заштити терен игралишта од расипања и клизања. Надамо се да ће посао који смо данас урадили на пролеће дати праве резултате док грађани, а посебно најмлађи, на игралишту буду проводили време окружени зеленилом” и додао да ће Општина наставити са уређењем дечјих игралишта и у наредној години, јер се брига о најмлађима огледа и у бризи о томе да на квалитетан начин могу да проводе своје слободно време.