У просторијама Спортског друштва „Раднички”, у улици Војводе Шупљикца 31, у петак, 20.априла 2018. свечано је, у присуству великог броја садашњих и бивших спортиста и гостију, обележено 98 година постојања Друштва. Обележавању овог значајног датума присуствовао је и Милош Игњатовић, председник Градске општине Звездара.

Обележавање годишнице постојања СД „Раднички” почело је минутом ћутања и полагањем венца на спомен плочу члановима „Радничког” погинулим у Другом светском рату, а након тога је председник Скупштине СД  „Раднички”„Љубинко Веселиновић поздравио присутне и захвалио им на доприносу да ова значајна годишњица Друштва  буде обележена на овако леп начин. Он је обавестио присутне о успесима спортиста „Радничког” у последњих годину дана и захвалио је Милошу Игњатовић, председнику ГО Звездара на подршци и помоћи Општине.

Милош Игњатовић, председник ГО Звездара је поздравио присутне и рекао да му је драго што се на територији општине Звездара налази Спортско друштво „Раднички”, које је једно од најзначајнијих спортских друштава не само у Београду, већ у целој земљи. Он је рекао да ће ГО Звездара помоћи у обележавању наредних јубилеја „Радничког” и да ће Општина помоћу увек када је у могућности..

Програм је у пријатној атмосфери настављен наступом КУД „Болеч” и доделом захвалница које су уручили Љубинко Веселиновић, председник Скупштине СД „Раднички”, Станка Пејовић, генерални секретар СД „Раднички” и Саша Јовићевић, председник УО СД „Раднички”.

Захвалнице за исказану помоћ и сарадњу уручене су Милошу Игњатовићу, председнику ГО Звездара, Ивану Бекјареву, глумцу и Културно уметничком друштву „Болеч”.

Захвалнице су, због постигнутих резултата, уручене и клубовима СД „Раднички”: Гимнастичком клубу, Карате клубу, Рвачком клубу, Планинарском клубу, Шаховском клубу, Београдском кошаркашком клубу и Кошаркашком клубу женском.