У организацији Друштва за спорт и рекреацију инвалида Звездаре, у сарадњи са Спортским савезом особа са инвалидитетом Београда, у сали СД „Раднички” на Црвеном крсту, је одржан инклузивни фудбалски турнир под називом „Фудбал за све”.

Турнир је отворио Новица Тодосијевић из Секретаријата за спорт и омладину који је пренео поздраве градске секретарке Драгане Белојевић и који је рекао да ће Секретаријат наставити да помаже реализацију програма намењених особама са инвалидитетом, а присутне је у име Градске општине Звездара поздравио и др Славољуб Николић, помоћник председника ГО Звездара, који је рекао да ће Градска општина Звездара наставити да подржава активности Друштва за спорт и рекреацију инвалида Звездаре, а да ће помагати и реализацију других активности које су везане за побољшање положаја особа са инвалидитетом.

Догађају су присуствовали и члан Већа ГО Звездара Мирослав Мариновић са сарадницима, као и председник Спортског савеза инвалида Србије Драган Јанкетић са сарадницима.

Турнир је имао инклузивни карактер јер су учествовале мешовите екипе од 5 играча + голман  (по 3 особе са и без инвалидитета).

На турниру је учествовало укупно 6 екипа, а заједно са екипом ученика оштећеног слуха из школе „Стефан Дечански” и фудбалском екипом Спортског савеза особа са инвалидитетом Београда, играли су и запослени у Спортском савезу инвалида Србије, Спортском савезу особа са инвалидитетом Београда, али и њихови пријатељи и познаници.

Победу су на крају однели ученици школе „Стефан Дечански”, а друго место на Турниру је освојила екипа Спортског савеза особа са инвалидитетом Београда.

Чланови три првопласиране екипе награђени су медаљама за постигнуте резултате.

Турнир се одржава већ другу годину заредом, са циљем да прерасте у традиционални пријатељски турнир под покровитељством Секретаријата за спорт и омладину, а уз подршку Градске општине Звездаре.