У Министарству рударства и енергетике одржан је састанак на тему унапређења енергетске ефикасности у општини Звездара коме су присуствовали представници министарства Александар Пуљевић и Антонела Солујић са сарадницима и чланови Већа ГО Звездара Гордана Мишев и Милош Стоилковић и начелник Одељења за комуналне делатности, заштиту животне средине и координацију инвестиционих пројеката ГО Звездара Небојша Перић.

Разговарало се о реализацији пројекта реконструкција фасада на територији Звездаре у циљу добијања енергетски ефикасних објеката јавне намене. Представници Министарства похвалили су залагање Општине за одговорно спровођење циљева заштите животне средине, кроз релизацију пројеката енергетске ефикасности.

Гордана Мишев је изразила задовољство подршком које Министарство, као озбиљан партнер, пружа локалним самоуправама укључујући и градске општине и обећала да ће у наредном периоду брига за животну средину и реализација пројеката енергетске ефикасности бити један од приоритета ГО Звездара.