На Конститутивној седници Скупштине Градске општине Звездара,која је одржана у среду, 19.8.2020, у Установи културе „Вук Стефановић Караџић“, за председника Скупштине Градске општине Звездара изабран је Александар Ерор, (дипломирани географ), са изборне листе „Александар Вучић-За нашу децу” коме је ово други мандат на тој функцији, а за секретара Скупштине ГО Звездара је постављен Александар Ружичић, дипломирани правник.

У претходном делу седнице којим је до избора председника Скупштине, у складу са Законом о локалним изборима и Пословником о раду Скупштине, председавао најстарији звездарски одборник прим. др  Славољуб Николић извршен је избор Верификационог одбора након чијег извештаја су потврђени мандати 53 одборника Скупштине Градске општине Звездара након Локалних избора 2020. године. У овом делу седнице је за предеседника Скупштине ГО Звездара изабран Александар Ерор.

У делу седнице којим је председавао Александар Ерор Скупштина ГО Звездара је усвојила Решење о разрешењу секретара Скупштине из претходног сазива Славка Бабића и на предлог председника Скупштине донела решење којим се на функцију секретара поставља Александар Ружичић.

Звездарске одборнице и одборници усвојили су и Решење о разрешењу заменика секретара Скупштине Градске општине Звездара из претходног сазива Љиљане Филиповић, као и Решење о избору чланова Административно-мандатне комисије Скупштине Градске општине Звездара и решења о разрешењу и о именовању Изборне комисије Градске општине Звзедара

Конститутивна седница Скупштине Градске општине Звездара одржана је уз придржавање свих прописаних мера за сузбијање пандемије изазване вирусом COVID19 (ношење заштитних маски, држање прописаног растојања и друго).